Tarieven – Tandartspraktijk Vredeman de Vries – Leeuwarden

Tarieven

Hieronder vindt u de tarievenlijst en algemene bepalingen van het KNMT 2022
knmt-tarievenlijst-en-algemene-bepalingen-2022
 

Hieronder vindt u een lijst van prestaties, codes en tarieven vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit1. De tarievenlijst geldt vanaf 1 januari 2019.
Een overzicht van de Excent tarievenlijst voor 2019 kunt u via deze link downloaden.

Weten waar u aan toe bent
Wanneer u een grotere tandheelkundige ingreep nodig heeft die meer dan € 250,- kost, krijgt u vooraf een prijsopgave. Op deze manier weet u van tevoren waar u aan toe bent.

Wat vergoedt uw verzekering?
De verzekeraars bepalen in hun (aanvullende) verzekering welke vergoedingen er zijn voor de tandheelkundige behandelingen. Een aantal verzekeraars vergoedt alle kosten tot een bepaald bedrag. Andere verzekeraars hanteren een maximale vergoeding per behandeling. Dat kan betekenen dat wanneer een behandeling hoger uitkomt dan de maximale vergoeding, u als patiënt het verschil moet bijbetalen. Kijk dus goed naar de vergoeding voor tandheelkundige zorg in uw verzekeringsvoorwaarden. Informatie over aanvullende verzekeringen vindt u op www.allesoverhetgebit.nl/alles-over-kosten-en-vergoedingen

Vragen?
Mocht u verder nog vragen hebben dan kunt u natuurlijk ook contact opnemen met onze praktijk.

1) Bovenstaande informatie is ontleend aan de officiële tariefbeschikking van de Nederlandse Zorgautoriteit, deze is altijd leidend. Pharmeon, de tandarts of de KNMT is niet aansprakelijk voor fouten in de gegevens of voor schade die het gevolg is van, of samenhangt met het gebruik van de gegevens.

ONLINE INSCHRIJVEN

Onze praktijkwebsite staat in de meeste gevallen nog open voor nieuwe patiënten

Schrijf u hier direct in